Het bedrijf is een SaaS scale-up actief in Property Management Software met aanvullende apps voor de hospitality en residentiële vastgoedsector. De klantenportefeuille van het bedrijf telt reeds 260 (inter)nationale klanten, goed voor meer dan 300 vastgoed eenheden onder beheer en € 550 K jaarlijkse recurrente omzet (ARR).
Het bedrijf zoekt een partner om zijn internationale groei te versnellen.

Het product is een veelzijdig softwareplatform in de Cloud voor de hospitality sector en vastgoedbedrijven van elke omvang. Het fungeert als ERP-software voor accommodatieverstrekkers zoals hotels, serviced apartments, B&B’s en resorts, en verbetert de klantervaring door een 360°-beheer van het pand inclusief reservaties, cleaning, het bijhouden van gedetailleerde gastenprofielen en dergelijke meer. De naadloze integratie met andere softwaretoepassingen (bijv. boekhouding, POS-systemen, channel managers, betalingsproviders…) maakt het PMS-product tot een oplossing van topklasse voor de hospitality en vastgoedsector. Naast het PMS heeft het bedrijf ook 3 eigen apps die de functionaliteit van het PMS vergroten.

Het betreft een aandelentransactie zonder vastgoed. De bestaande aandeelhouders blijven aan boord. Verschillende transactiestructuren zijn mogelijk.

Overnamepartners is de exclusieve partner in overnamebegeleiding en overnamebemiddeling voor ondernemers die hun bedrijf overlaten.

Omzet
€ 550 K
Regio
Vlaanderen
EBITDA
€ 125 K
Personeel
5

Interesse? Vraag toegang tot het volledige bedrijfsprofiel.

Vooraleer wij u het volledig bedrijfsprofiel kunnen opsturen, vragen wij u deze NDA in te vullen en ondertekend terug te sturen naar info@overnamepartners.be.

BewarenBewaren

BewarenBewaren