Groeikapitaal start-up & scale-up

VD&P Overnamepartners heeft jaren ervaring in het analyseren van starter en scale-up dossiers en hierin ligt meteen ook het grote verschil met andere bemiddelaars. Na analyse en bespreking van meer dan 100 dossiers van jonge bedrijven met investeerders, weten we zeer goed waarop investeerders letten en wat de klassieke ‘pitfalls’ van business en financiële plannen zijn.

Onze toegevoegde waarde is dus niet enkel toegang bieden tot een groot netwerk aan mogelijke kapitaalverschaffers in binnen en buitenland. De toegevoegde waarde zit in onze rol als sparring-partner die wijst op eventuele tekortkomingen in uw verhaal zoals een ondermaats ‘go-to-market’ plan, onhaalbare conversieratio’s, overdreven kosten, verkeerde structurering van IP … en/of een verkeerde en starre visie op de waardering van het bedrijf.

5 hoekstenen voor een succesvolle investeringsronde

Wenst u zelf te ontdekken waarom VD&P Overnamepartners het verschil kan maken in uw zoektocht naar groeikapitaal? Mail of bel ons en kom langs voor een vrijblijvende afspraak. Bemiddeling bij het zoeken naar groeikapitaal is steeds op basis van ‘no cure, no pay’!

Hoe kunnen wij u helpen?