Wegens het stopzetten de activiteit in de eerste helft van 2022, wordt een polyvalent vastgoed te koop aangeboden via een verkoop van de aandelen van de vennootschap.

Het patrimonium van de vennootschap omvat 6.294 m² industriegrond en 1.312 m² bedrijfsgebouwen met een vrije hoogte die varieert van 4,5 m tot 6 m. Er is voldoende vrije ruimte voor uitbreiding. Het multifunctionele bedrijfsgebouw beschikt over een eigen schrijnwerkerij, meerdere kantoorruimtes, polyvalente ruimtes en opslag. Het gebouw beschikt verder over 2 laadkades en meerdere parkings.

Mits aanpassing, kan het gebouw gebruikt worden voor activiteiten zoals e-commerce (fulfilment), schrijnwerk, metaalverwerking, montage, opslag etc.

De verkoop is inclusief de terreinen (met uitbreidingsmogelijkheden), het bedrijfsgebouw en de machines en installaties. De venale waarde van het bedrijfsgebouw met grond (exclusief villa) wordt geschat op € 1.120 K.

De privéwoonst die middels een opstalrecht op het bedrijfsterrein werd gebouwd, kan eveneens worden aangekocht. De privéwoonst beschik over een aparte oprit.

De verkoop kreeg de goedkeuring van de intercommunale WVI mits de uitgeoefende economische activiteit – zoals vermeld in de akte van het bedrijventerrein –  in overeenstemming is met het bestemmingsplan.

Omzet
NVT
Regio
West-Vlaanderen
EBITDA
NVT
Personeel
NVT

Interesse? Vraag toegang tot het volledige bedrijfsprofiel.

BewarenBewaren

BewarenBewaren