De transactie betreft de verkoop van de aandelen van een vennootschap die eigenaar is van de marktplaats voor woonoplossingen voor senioren. Het is de Nummer 1 website (tweetalig) in België voor (zorg)huisvestingsoplossingen voor senioren en vacatures in de (residentiële) zorgsector. Woonzorgaanbieders zullen steeds meer marketing inspanningen moeten leveren om senioren aan te trekken doordat de prijzen sneller stijgen dan de pensioenen en mensen op zoek gaan naar betaalbare alternatieven. Tegelijkertijd hebben zorgverleners moeite met het vinden van geschikt personeel. Vandaar het onmiskenbare belang van de online marktplaats. De marktplaats heeft meer dan 20% van het aantal woonzorgverstrekkers als klant en heeft een evenwichtige regionale dekking voor zowel Vlaanderen als Wallonië.

De statistieken van de website bevestigingen het maatschappelijk belang: 1,6 miljoen sessies en 1,2 miljoen unieke gebruikers. Ongeveer 90% van het web-verkeer is trouwens ‘earned traffic’.

De marktplaats is in handen van serial entrepreneurs die de verdere groei en uitbouw van de marktplaats graag aan anderen overlaten.

 

Overnamepartners is de exclusieve partner in overnamebegeleiding en overnamebemiddeling voor ondernemers die hun bedrijf overlaten.

Omzet
€ 225 K
Regio
België
EBITDA
€ 120 K
Personeel
Nihil

Interesse? Vraag toegang tot het volledige bedrijfsprofiel.

Vooraleer wij u het volledig bedrijfsprofiel kunnen opsturen, vragen wij u deze NDA in te vullen en ondertekend terug te sturen naar info@overnamepartners.be.

BewarenBewaren

BewarenBewaren