Het tuin en hobby center begon in een vorige generatie als zaden- en veevoederhandel en groeide uit tot een gevestigde waarde voor tuin, dier, bak en hobby producten in de wijde regio. Naast eigen producten verdeelt de zaak ook producten als franchisenemer van een specialist in tuin- en dierproducten.

Het tuincentrum is gelegen in een groene regio nabij de Nederlandse grens, met weinig directe concurrenten.

Klanten kunnen er terecht voor hun huis- en neerhofdieren, zaden, tuingereedschap, tuimachines, tuininrichting, outdoorkledij en hun bak- en BBQ-producten.

Maar hierbij stopt het niet, in het hobby gedeelte is men snel geholpen voor DIY-karweien zoals verven, elektriciteit, verlichting en gereedschappen.

Het tuincentrum ligt op een perceel van 4000 m² waarvan de helft bebouwd.

 

Dit bedrijf is over te nemen wegens geen opvolging. De transactie betreft een verkoop van aandelen inclusief het vastgoed dat eigendom is van de vennootschap. De venale waarde van het vastgoed bedraagt € 1.360 K. Een handelsfondstransactie (verkoop activa) met huur van het vastgoed behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Overnamepartners is de exclusieve partner in overnamebegeleiding en overnamebemiddeling voor ondernemers die hun bedrijf overlaten.

Omzet
€ 1500 K
Regio
Vlaanderen Noord-West
EBITDA
€ 140 K
Personeel
4 VTE

Interesse? Vraag toegang tot het volledige bedrijfsprofiel.

Vooraleer wij u het volledig bedrijfsprofiel kunnen opsturen, vragen wij u deze NDA in te vullen en ondertekend terug te sturen naar info@overnamepartners.be.

BewarenBewaren

BewarenBewaren