Reeds meer dan 30 jaar is de onderneming het vaste aanspreekpunt voor gereputeerde en financieel sterke projectontwikkelaars in hoofdzakelijk residentieel vastgoed.
De onderneming ontzorgt zijn BtB klanten volledig en voorziet de woningen of commerciële ruimtes van alle HVAC technieken en sanitair. Uiteraard voldoen de nieuwbouwwoningen aan de laatste energienormen. Thermische zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen hebben dan ook geen geheimen voor het installatieteam van de onderneming.

Het HVAC bedrijf telt een 18-tal vaste medewerkers, waarvan het merendeel arbeiders. Het bedrijf is professioneel geleid, heeft een goede reputatie en gunstige toekomstperspectieven.

Het orderboek 2024 is goed gevuld.

De aandeelhouders die geen opvolging hebben, staan open voor een overdracht en/of verdere samenwerking na de overname.
De verkoop betreft een aandelentransactie. De HVAC-activiteit en het bedrijfsvastgoed zitten in aparte vennootschappen. Beide vennootschappen worden samen te koop aangeboden. De venale waarde van het bedrijfsvastgoed wordt geschat op ongeveer 1,7 miljoen euro.

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers, investeerders en/of MBI-kandidaten met kennis van de bouwsector.

 

Omzet
€ 3.800 K
Regio
West-Vlaanderen
EBITDA
€ 160 K
Personeel
+/- 18

Interesse? Vraag toegang tot het volledige bedrijfsprofiel.

Vooraleer wij u het volledig bedrijfsprofiel kunnen opsturen, vragen wij u deze NDA in te vullen en ondertekend terug te sturen naar info@overnamepartners.be.

BewarenBewaren

BewarenBewaren