Het bedrijf ontwikkelt duurzame wateroplossingen (waterbeheer, waterbehandeling en infra) voor hoofdzakelijk grote BtB klanten; van studiewerk over uitvoering tot service na verkoop. Met een eigen studiedienst die voorstudies voor waterhuishouding volgens de wettelijke verplichtingen maakt, ondersteunen zij architecten en studiebureaus met het gedeelte watertoets. Het bedrijf denkt na over de alternatieven en mogelijkheden om water te besparen, grijs- en regenwater te ontkoppelen en water vertraagd te lozen of infiltreren. Recent werd ook de productie van waterrecuperatie-units opgestart. Mede door het gunstige wetgevend kader zit het orderboek goed vol.

Het bedrijf is eigenaar van een goed gelegen bedrijfsterrein van > 4000 m² waarvan ongeveer de helft bebouwd is. De venale waarde het vastgoed (incl burelen en inpandig appartement) bedraagt meer dan 2 miljoen euro.

De transactie omvat een verkoop van aandelen inclusief vastgoed.

Overnamepartners is de exclusieve partner in overnamebegeleiding en overnamebemiddeling voor ondernemers die hun bedrijf overlaten.

Omzet
€ 4.000 K
Regio
Provincie Antwerpen
EBITDA
€ 400 K
Personeel
7

Interesse? Vraag toegang tot het volledige bedrijfsprofiel.

Vooraleer wij u het volledig bedrijfsprofiel kunnen opsturen, vragen wij u deze NDA in te vullen en ondertekend terug te sturen naar info@overnamepartners.be.

BewarenBewaren

BewarenBewaren