De familiale onderneming heeft een lange historiek als kleinhandel in huishoud- en hobbyproducten aangevuld met seizoensassortimenten.

De kleinhandelszaak heeft een naam die klinkt als een klok in de regio. Klanten kunnen er terecht voor de meest uiteenlopende huis-, tuin-, keuken-, textiel-, outdoor- en hobbyproducten. Het aanbod groeit nog op specifieke momenten in het jaar zoals terug naar school, kerstmis, de lente, de vakantie en zo meer. De seizoensassortimenten worden ingekocht via een inkooporganisatie met eigen productassortiment en marketingmateriaal.

De verkoopoppervlakte bedraagt zo’n 3000 m², heeft een eigen parking en ligt in een rijke regio op nog geen 10 minuten rijden van de E17.
De zaak wordt verkocht wegens geen opvolging. De voorgestelde retailtransactie is een verkoop van activa (handelsfonds). Het vastgoed zit in een aparte patrimoniumvennootschap en de aandelen van deze vennootschap kunnen eveneens worden aangekocht.

Omzet
€ 2.500 K
Regio
Oost-Vlaanderen
EBITDA
€ 225 K
Personeel
9

Interesse?

Vraag hieronder toegang tot het volledige bedrijfsprofiel door uw gegevens na te laten of vul meteen de geheimhoudingsovereenkomst van het betreffend dossier in.

U kan de geheimhoudingsovereenkomst hier downloaden en vervolgens e-mailen naar lieven@overnamepartners.be

BewarenBewaren

BewarenBewaren