VERKOCHT: Financieel sterke kantoorautomatiseerder met 50% recurrente omzet

Het bedrijf heeft door de decennia heen een sterke reputatie opgebouwd in kantoorautomatisering. Met kennis van multifunctionals, digitale flipcharts, informatica, netwerken en eigen software biedt het bedrijf een totaaloplossing voor elk kantoor en retailketen. Het klantenbestand is zeer divers en bestaat uit zowel grote als kleine KMO’s.
De onderneming is exclusief verdeler van multifunctionele printers van premium merken in zijn regio en staat in voor de volledige service van de toestellen: van installatie tot implementatie, onderhoud en levering van de verbruiksartikelen.
Meer dan 50% van de omzet is recurrent en bestaat uit huuroplossingen voor printers en multifunctionals. De financiering van de huuroplossing op 4 jaar gebeurt met eigen middelen.
De omzet van het bedrijf bedraagt 2,2 miljoen euro met een EBITDA marge van rond de 20%.
Sinds 2018 is de brutomarge hoger dan 55 %. De bezolding voor de bedrijfsleiding bedraagt meer dan €200K per jaar.
Naast hard- en software voor de kantoorautomatisering, biedt het bedrijf ook een ruim assortiment kantoormeubilair van verschillende merken. Het aandeel kantoormeubilair in de omzet bedraagt meer dan 10% en fluctueert in functie van het aantal nieuwbouw of renovatie projecten.
De onderneming is schuldenvrij.
Het betreft een verkoop van aandelen wegens geen opvolging. Het vastgoed wordt gehuurd.

Omzet
2.200 K
Regio
Vlaanderen
EBITDA
€425K
Personeel
7

Interesse? Vraag toegang tot het volledige bedrijfsprofiel.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Het aannemingsbedrijf is gespecialiseerd in sloop-, grond-, infra- en waterbouwwerken en beschikt over alle nodige erkenningen (VCA, G3 KL5, G5 KL3, C1, B1, B).

De BVBA heeft een goede reputatie en een vast cliënteel in de privé en publieke sector waardoor het zal kunnen meewerken aan de geplande Oosterweelwerken.

Het machinepark is in goede staat en wordt regelmatig vernieuwd.

Dit bedrijf is over te nemen wegens geen opvolging.

Omzet
2.200 K
Regio
Vlaanderen
EBITDA
€425K
Personeel
7

Interesse? Vraag toegang tot het volledige bedrijfsprofiel.

BewarenBewaren

BewarenBewaren