Reeds decennia is de digitale fotostudio een begrip in de reclamefotografie. Interieurs in alle stijlen worden gebouwd voor zowel klanten uit het binnen en buitenland, dit voor fabrikanten, meubelagenturen en winkels.

De drie beschikbare opnamesets van samen > 600 m², waar autonoom kan worden opgebouwd en gefotografeerd, zorgen voor een vlotte verwerking van gemiddeld 8 digitale opnames per dag. De onderneming beschikt over een ervaren team van fotografen, decorbouwers, stylisten en beeldbewerkers. De beeldbewerkers zijn experten in het toevoegen van extra digitale elementen met professionele grafische software zoals landschappen, licht, ramen en andere interieurelementen. In de rekwisietenruimte van het bedrijf staan permanent duizenden accessoires ter beschikking voor de styling van de decors en de fotoshoot.

De opnames vinden plaats in een specifiek ingericht bedrijfspand met, naast de drie opnamesets, ruime opslagmogelijkheden, een schrijnwerkerij en verschillende kantoorruimtes.

Het betreft een verkoop van aandelen wegens geen opvolging. De verkoop is inclusief het bedrijfsgebouw gelegen in industriegebied. De venale waarde van het gebouw (+/- 1300 m²) en grond (+/- 6000 m²) wordt geschat op 1.120 K. Geen financiële schulden op de balans.

De zaakvoerders stellen zich garant voor een goede overdracht op een in onderling  overleg te bepalen termijn.

TAGS: MBI, overname, verkoop, owners by out, OBO

Omzet
€ 500 K
Regio
Vlaanderen
EBITDA
€ 115 K
Personeel
3

Interesse?

Vraag hieronder toegang tot het volledige bedrijfsprofiel door uw gegevens na te laten of vul meteen de geheimhoudingsovereenkomst van het betreffend dossier in.

U kan de geheimhoudingsovereenkomst hier downloaden en vervolgens e-mailen naar lieven@overnamepartners.be

BewarenBewaren

BewarenBewaren