Het bedrijf is agent en/of distributeur voor 19 merken in hoofdzakelijk de Belux. In 2021 werd ongeveer 90% van het verkoopvolume gerealiseerd met een belangrijk bandenmerk, e-bike’s, fietsonderdelen en zadels van een bekend merk.

Het bedrijf is verder sterk geïnformatiseerd en heeft een uitgebreide en ERP geïntegreerde eigen B2B webshop.

De Corona-pandemie was gunstig voor de fietsenbranche, de vraag is ongezien groot en dank zij de grote voorraad heeft het bedrijf kunnen blijven leveren met een goede winstgevendheid tot gevolg. De toekomst oogt sterk, nieuwe merken bieden zich aan en in 2021 startte de onderneming  met een eigen online ‘outlet marketplace’ voor de eindgebruiker in samenwerking met een internationale retailer.

Dit bedrijf is over te nemen wegens geen opvolging. De transactie betreft een verkoop van aandelen zonder vastgoed. Het semi-logistieke vastgoed kan verder worden gehuurd. Het bedrijf heeft een sterke balans zonder financiële schulden. Het eigen vermogen bedraagt +/- 1 miljoen euro.

Omzet
€ 1.600 K
Regio
Vlaanderen
EBITDA
€ 240 K
Personeel
2

Interesse?

Vraag hieronder toegang tot het volledige bedrijfsprofiel door uw gegevens na te laten of vul meteen de geheimhoudingsovereenkomst van het betreffend dossier in.

U kan de geheimhoudingsovereenkomst hier downloaden en vervolgens e-mailen naar lieven@overnamepartners.be

BewarenBewaren

BewarenBewaren